ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
«Χρηματοοικονομική Διοίκηση, Λογιστική
και Πληροφοριακά Συστήματα»

Νέα - Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις

Θερμά Συλληπητήρια για τη Φοιτήτρια μας

Οι καθηγητές του Τμήματος Λογιστικής και Πληροφοριακών Συστημάτων, που συμμετείχαν στη Συνέλευση της 19/5/2022, εξέφρασαν ομόφωνα τη βαθύτατη λύπη τους για τον απροσδόκητο θάνατο της εξαίρετης και πολυαγαπημένης πτυχιούχου του Τμήματος και φοιτήτριας του Μεταπτυχιακού Προγράμματος, Ευαγγελίας Χρυσοβέργη.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της Ευαγγελίας.
Ευαγγελία, δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την καλοσύνη και το χαμόγελό σου.
Αιωνία σου η μνήμη.

Πρόσκληση σε Ημέρα Καριέρας

Το ΠΜΣ "Χρηματοοικονομική Διοίκηση, Λογιστική και Πληροφοριακά Συστήματα" του Τμήματος Λογιστικής και Πληροφοριακών Συστημάτων του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, στο πλαίσιο των ενεργειών εξωστρέφειάς του και με σκοπό την ενεργή σύνδεσή του με την αγορά εργασίας, διοργανώνει την εκδήλωση "Ημέρα Καριέρας" σε συνεργασία με την εταιρεία Deloitte, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Μαΐου 2022, στις 9.30πμ στο Κεντρικό Αμφιθέατρο "Αλέξανδρος" του ΔΙΠΑΕ.

Οι φοιτητές και οι απόφοιτοι του ΠΜΣ του τμήματος οι οποίοι ενδιαφέρονται να συνεργαστούν με την Deloitte θα έχουν τη δυνατότητα να δώσουν συνέντευξη με στελέχη της εταιρείας προσκομίζοντας ταυτόχρονα το βιογραφικό τους σημείωμα. Σε περίπτωση που θα σας ενδιάφερε να δώσετε συνέντευξη, μετά τη λήξη των παρουσιάσεων (μετά τις 10.45), θα πρέπει να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας από πριν, στέλνοντας το ονοματεπώνυμό σας, το τηλέφωνό σας και το ενεργό σας e-mail στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι την Κυριακή 8 Μαΐου 2022.

 Πρόσκληση

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

  •  Έγκριση Επανίδρυσης ΠΜΣ (ΦΕΚ 3545/τ.Β/23-09-2019)
  •  Έναρξη Υποβολής Ηλεκτρονικών Αιτήσεων για τον 7ο κύκλο φοίτησης (25/9/2021)
  •   (Φάση Α΄)  Διαδικασία υποβολής Ηλεκτρονικών Αιτήσεων από 25/9/2021 έως 31/12/2021
  • ΝΕΟ Προσοχή! Παράταση Υποβολής Ηλεκτρονικών Αιτήσεων μέχρι τις 16/01/2022

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Image