Εκπαιδευτική Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Ζυθοποιίας Μακεδονίας-Θράκης

Την Παρασκευή 19/5 οι φοιτητές του ΠΜΣ του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοικονομικής, οργανώνουν ημερήσια εκπαιδευτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Ζυθοποιίας Μακεδονίας-Θράκης στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής. Οι προπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος, μέχρι 25 περίπου άτομα με σειρά προτεραιότητας, μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή και να εξοφλήσουν την οφειλή τους μέχρι την Τετάρτη 10-5-2017 στην γραμματέα του ΠΜΣ κα Μαριάνθη Τακουσσίδου.

Την εκπαιδευτική επίσκεψη, εκ μέρους του εκπαιδευτικού προσωπικού, θα συνοδεύσει ο Δρ Ηρακλής Γωνιάδης και θα περιλαμβάνει στάση για καφέ στη Μουσθένη και αμέσως με την άφιξη στις εγκαταστάσεις της εταιρίας, θα ακολουθήσει ξενάγηση και... μπιρογνωσία στην αίθουσα υποδοχής και φιλοξενίας της. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει επίσκεψη στην πόλη της Κομοτηνής και επιστροφή στη Θεσσαλονίκη.

Αναχώρηση στις 9.00 π.μ. από κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης, π.χ. από το Σιδηροδρομικό Σταθμό ή από το ΑΠΘ και εκτιμώμενος χρόνος επιστροφής στις 9.30 μμ. (Θα ακολουθήσει ανακοίνωση για το σημείο εκκίνησης)

Aνακοίνωση για το σημείο και την ώρα αναχώρησης της εκπαιδευτικής εκδρομής