• Προσωρινός πίνακας μοριοδότησης υποψηφίων του ΠΜΣ
  Στον πίνακα που υπάρχει στον ακόλουθο σύνδεσμο θα βρείτε την προσωρινή μοριοδότηση των υποψηφίων του ΠΜΣ για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018. Τα μόρια του πίνακα αυτού, που έχουν προκύψει από τα δηλωθέντα στις αιτήσεις των υποψηφίων, είναι προσωρινά και δεν διασφαλίζουν σε καμία περίπτωση την επιλογή τους μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία αξιολόγησης. Στην επόμενη φάση όλοι οι υποψήφιοι, ανεξαρτήτως της σειράς που έχουν στην προσωρινή μοριοδότηση, θα πρέπει να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να συνεχιστεί η αξιολόγησή τους. Με την ολοκλήρωση τις κατάθεσης όλων των δικαιολογητικών θα προκύψει ο τελικός πίνακας μοριοδότησης.

 • Πρόγραμμα εξεταστικής Ιανουαρίου 2018
  Μπορείτε να το κατεβάσετε από «εδώ»

 • Νέα προθεσμία υποβολής αιτήσεων
  Ενημερώνουμε τους υποψηφίους για το ΠΜΣ «Χρηματοοικονομική Διοίκηση, Λογιστική και Πληροφοριακά Συστήματα» ότι για την διευκόλυνσή τους θα έχουν την δυνατότητα να καταθέσουν την αίτησή τους στο πρόγραμμα μέχρι τις 20-12-2017.

 • Ωρολόγιο Πρόγραμμα Μαθημάτων ΠΜΣ για το χειμερινό εξάμηνο 2017-2018
  Αγαπητοί φοιτητές μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα των μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο 2017-2018 εδώ.

 • Ακαδημαϊκό Ημερολόγιο Χειμερινού Εξαμήνου 2017-2018
  Στο αρχείο αυτό θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για την έναρξη και λήξη των μαθημάτων, τις διακοπές και τις εξετάσεις.

 • Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων εισαγωγής στο ΠΜΣ "Χρηματοοικονομική Διοίκηση, Λογιστική και Πληροφοριακά Συστήματα
  Μπορείτε να δείτε την πρόσκληση «εδώ»

 • Eπικαιροποιημένο πρόγραμμα των εξετάσεων Ιουνίου 2017
  Σας ενημερώνουμε για το επικαιροποιημένο πρόγραμμα των εξετάσεων Ιουνίου 2017 εδώ. Παρακαλούμε προσέξτε την αλλαγή στην ώρα έναρξης για την εξέταση στις 21/6.

 • Ημερίδα του Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών Ελλάδας
  Στο πλαίσιο της συνεργασίας του ΠΜΣ με το Ινστιτούτο Εσωτερικών Ελεγκτών Ελλάδας εξασφαλίστηκε η δωρεάν συμμετοχή μεταπτυχιακών φοιτητών μας στην ημερίδα την οποία πραγματοποιεί το Ινστιτούτο την προσεχή Παρασκευή 19-5-2017 στη Θεσσαλονίκη... περισσότερα